10 خواص شگفت انگیز چای سفید | OkChay
به طور کلی افراد کم خون و خانم های باردار نباید از این نوشیدنی استفاده کنند و یا مقدار استفاده آنها از این نوشیدنی، باید بسیار کم باشد. این ترکیبات به افراد کمک می کند و مانع پخش سلول های سرطانی می شود، چون این آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد بدن مبارزه می کنند. در تجزیه و تحلیل 17 مطالعه با بیش از 1100 نفر، دانشمندان دریافتند که مولکولهای موجود در چای ها، مانند پلی فنول ها، قند خون را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند. چای سفید نسبت به سبز اگر مدت زمان بیشتری دم آوری شود بخشنده تر است یعنی طعم تلخ کمتری از خود آزاد می کند. با این حال اجازه ندهید طعم چایتان به خاطره روش اشتباه دم آوری خراب شود. همیشه چای خود را بعد از مدت زمان پیشنهاد شده بچشید و اگر احساس کردید نیاز به مدت زمان بیشتری دارد اجازه دهید دقایقی بیشتر دم شود.
- پیش از افزودن برگهای چای، آب را از روی حرارت بردارید و چند دقیقهای صبر کنید.
- همانطور که گفته شد رادیکال های آزاد موجود در بدن ممکن است به تسریع روند پیری ، در کنار چالش های دیگر مربوط به افزایش سن در محیط ، کمک کنند.
- نام گذاریچای سفید ناشی از پرزهای سفید نقرهای جوانههای نشکفته گیاه چای است که به آن ظاهری سفید میدهد، هر چند دم کرده آن به رنگ زرد کم رنگ است.
- چای سفید به دلیل محتوای کم کافئین آن در مقایسه با سایر انواع چای شناخته شده است.
یک مطالعه آزمایشگاهی دیگر نشان داد که پودر چای سفید در کاهش التهاب رادیکال های آزاد در سلولهای پوست انسان بسیار موثر است. به همین دلیل ، مقدار زیادی آنتی اکسیدان را در خود نگه می دارد. تصور می شود این یکی از دلایلی باشد که چای سفید را با بسیاری از فواید سلامتی مرتبط دانسته است. به عنوان مثال، ممکن است به کاهش خطر بیماری های قلبی، مبارزه با پیری پوست و حتی کاهش وزن کمک کند.
مواد مغذی مهمی که باید در رژیم غذایی خود بعد از کاشت مو قرار دهیم
آنتیاکسیدانهای موجود در چای سفید باعث کاهش فشارخون و در نتیجه کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته مغزی میشوند. چای سفید سرشار از آنتی اکسیدان های قدرتمند، کاتچین ها و پلی فنول هایی است که به کاهش فشار خون و افزایش الاستیسیته ی رگ ها کمک می کنند. امروزه انواع چای، از نوشیدنی های پرطرفداری هستند که در دنیا مورد استفاده قرار می گیرند.
میزان کافئین چای سفید
چای سفید بر خلاف سایر انواع چای، دندان ها را لک نمی کند و برعکس به حفظ سلامت دهان و دندان کمک می کند. از این فرآوری حداقلی و اکسیداسیون پایین یکی از دلپذیر ترین و تازه ترین چای های موجود در جهان، یعنی چای سفید، چای سوفیا یا اوکی چای تولید می شود. سپس با سرعت و دقت بالا خشک می شوند تا به اندازه برگ هایی که برای تهیه چای سبز یا سیاه چیده می شوند اکسیداسیون نکنند.